Om Restauranten
LYNG mat & bar er et relativt nytt restaurantkonsept som åpnet 15. november 2018. Vi serverer sesongbasert mat.
Restauranten drives av paret Oda Marie Brustuen og Eirik Nergaard. Oda og Eirik har etter noen år i hovedstaden flyttet tilbake til Odas hjemplass, Lillehammer, for å følge drømmen og åpne egen restaurant.
Kjøkkensjef Eirik Nergaard har tidligere jobbet for anerkjente Tyrifjord Hotell og Bølgen og Moi i Oslo. Den seneste tiden har Eirik vært kjøkkensjef på Maihaugen. Ved siden av å være daglig leder og servere på LYNG mat & bar jobbet Oda som sykepleier på Lillehammer Sykehus, alle våre gjester er derfor i trygge hender og blir garantert tatt godt vare på!
Restauranten har blitt svært godt mottatt av lokalbefolkningen og turister, noe vi setter stor pris på! Per august 2019 er LYNG Mat & Bar rangert som Lillehammers beste restaurant på TripAdvisor.