• Restaurant Lillehammer

Restaurant Lillehammer

Restaurant Lillehammer

Skal du ut og spise på restaurant i Lillehammer? Da er du hjertelig velkommen til LYNG mat & bar, en ny restaurant i Lillehammer sentrum. Hos oss serverer vi sesongbasert mat av høy kvalitet. Vår restaurant har en sesongbasert meny i tillegg til en lunsj- og barmeny. Sesongmenyen er en fireretters meny, men det er også mulig å bestille hver rett separat. Vår restaurant har også en egen bardisk. Velkommen til oss i Nymosvingen 2, 2609 Lillehammer.

Beliggenhet til Restauranten: Lillehammer Sentrum

Vi holder til midt i Lillehammer sentrum, i Nymosvingen 2, 2609 Lillehammer. Restauranten ligger mellom Mølla Hotell og Scandic Victoria, mindre enn fem minutters gange fra Lillehammer togstasjon. Dersom du ikke er kjent i Lillehammer kan du lese mer om vår beliggenhet her.

Restaurantens åpningstider

LYNG Mat & Bar holder stengt på mandager, men er åpen alle andre dager. Tirsdag til torsdag holder vi åpent fra kl. 17 til 22. Fredag og lørdag fra kl. 12 til 24, og på søndager holder vi åpent fra kl. 13 til 20. Vær oppmerksom på at åpningstidene på vår restaurant kan være annerledes i høytider.

Vår restaurant i Lillehammer

LYNG mat & bar er for mange et naturlig valg når de søker «restaurant Lillehammer». Vår sesongbaserte meny gjør at du aldri blir lei av maten på restauranten da det stadig er nye retter på menyen! I tillegg til den sesongbaserte menyen har restauranten klassiske bar- og lunsjretter som suppe, burger og fries, biff (ytrefilet), fisk og crispy chicken. Se hele vår meny her. Drikkekartet inneholder en rekke gode viner, øl, musserende, dessertvin og alkoholfrie alternativer. Dersom du ønsker en cocktail eller drink er det også noe som kan bestilles til bordet eller nytes i vår bar. LYNG mat & bar er et relativt nytt restaurant-konsept som åpnet 15. november 2018. Vi serverer både lunsj, middag og småretter i vår restaurant. LYNG mat & bar er ikke den største restaurant på Lillehammer, men vi har en hyggelig atmosfære, kompetente ansatte og gode råvarer. Dette kombinert med ypperlig mat og drikke gjør at vi stolt tar i mot alle våre gjester til restauranten i Nymosvingen 2, rett ved gågaten i Lillehammer sentrum.

Folkene bak restauranten

Lyng mat & bar drives av paret Oda Marie Brustuen og Eirik Nergaard. Etter å ha bodd noen år i Oslo, flyttet Oda og Eirik tilbake til Odas hjemplass, Lillehammer. Høsten 2018 åpnet de restaurant Lyng mat & bar, som på kort tid ble en suksess. Eirik har tidligere jobbet som kokk på blant annet Tyrifjord Hotell og Bølgen og Moi i Oslo. Eirik har også vært kjøkkensjef på Maihaugen restaurant Lillehammer. Oda er utdannet sykepleier og ved siden av å være daglig leder og servere på vår restaurant jobber hun som sykepleier på Lillehammer Sykehus.

Catering for bedrifter i Lillehammer

I tillegg til restauranten tilbyr også Lyng mat & bar catering/bedriftsavtaler for bedrifter i Lillehammer og omegn. Dersom din bedrift har behov for lunsj eller mat til møter, overtidsmat eller kurs og konferanser ta gjerne kontakt med oss så skreddersyr vi en løsning til din bedrift/organisasjon.

Besøk oss i dag dersom du skal ut og spise på restaurant i Lillehammer!

Sesongmeny

Fra kl. 17.00-21.30

Forrett

Krabbesalat, sitronmajones, lettsyltet agurk, rekechips
Allergener: skalldyr, egg, sennep, spor av gluten (hvete)
128,-

Hovedrett

Pannestekt Liveche kyllingbryst, bakte rotgrønnsaker, chips av svartrot, kremet urtesaus

Allergener: melk

267,-

Ovnsbakt skrei, gulrotpuré, stekt grønnkål, smørsaus med eple
Allergener: fisk, melk
275,-

Hovedrettene serveres med bakte småpoteter
med smør og persille
Allergener: melk

Ost

Brillat savarin med hjemmelaget nøttebrød
Allergener: melk, gluten (hvete), sulfitt, nøtter
105,-

Dessert

Mille feuille med bakt pære
Allergener: egg, melk, gluten
94,-

Brød og aioli

Allergener: gluten (hvete), egg, sennep

3-retter 465,-

4-retter 535,-

Restaurant Lillehammer