• Restaurant Lillehammer

Restaurant Lillehammer

Restaurant Lillehammer

Skal du ut og spise på restaurant i Lillehammer? Da er du hjertelig velkommen til LYNG mat & bar. Visste du at LYNG er rangert som den beste restauranten i Lillehammer på TripAdvisor? Hos oss serverer vi sesongbasert mat av høy kvalitet. Vår restaurant har en sesongbasert meny. Sesongmenyen er en fireretters meny, men det er også mulig å bestille hver rett separat. Velkommen til oss i Nymosvingen 2, 2609 Lillehammer.

Hyggelig dine-in midt i sentrum

Vi holder til midt i Lillehammer sentrum, i Nymosvingen 2, 2609 Lillehammer. Restauranten ligger mellom Mølla Hotell og Scandic Victoria, mindre enn fem minutters gange fra Lillehammer togstasjon. Dersom du ikke er kjent i Lillehammer kan du lese mer om vår beliggenhet her.

Våre åpningstider

LYNG Mat & Bar har åpent mandag til søndag fra klokken 16:00. Vær oppmerksom på at åpningstidene på vår restaurant kan være annerledes i høytider.

Vår restaurant i Lillehammer

LYNG mat & bar er for mange et naturlig valg når de søker «restaurant Lillehammer». Vår sesongbaserte meny gjør at du aldri blir lei av maten på restauranten da det stadig er nye retter på menyen! Se hele vår meny her. Drikkekartet inneholder en rekke gode viner, øl, musserende, dessertvin og alkoholfrie alternativer. Dersom du ønsker en cocktail eller drink er det også noe som kan bestilles til bordet eller nytes i vår bar.

Folkene bak restauranten

Lyng mat & bar drives av paret Oda Marie Brustuen og Eirik Nergaard. Etter å ha bodd noen år i Oslo, flyttet Oda og Eirik tilbake til Odas hjemplass, Lillehammer. Høsten 2018 åpnet de restaurant Lyng mat & bar, som på kort tid ble en suksess. Eirik har tidligere jobbet som kokk på blant annet Tyrifjord Hotell og Bølgen og Moi i Oslo. Eirik har også vært kjøkkensjef på Maihaugen restaurant Lillehammer. Oda er utdannet sykepleier, men er nå daglig leder og servere på restauranten.

Catering for bedrifter i Lillehammer

Vi tilbyr også catering/bedriftsavtaler for bedrifter i Lillehammer og omegn. Dersom din bedrift har behov for lunsj eller mat til møter, overtidsmat eller kurs og konferanser ta gjerne kontakt med oss så skreddersyr vi en løsning til din bedrift/organisasjon.

Besøk oss i dag dersom du skal ut og spise på restaurant i Lillehammer!

Restaurant Lillehammer